Olajon megpirítjuk a hagymát, a csíkokra vágott paprikát és paradicsomot, majd ízlés szerint sózzuk. Kicsit kihűtjük, majd botmixer segítségével pépesítjük. Kevés vizet adunk hozzá, ha túl sűrű lenne.
A csirkemellet felszeleteljük és kevés olajon megpirítjuk. Ezután a ráöntjük a sült paradicsomos-paprikás mártást és kb. 10 percig sütjük.
A rizst egy lábasba öntjük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. A répát meghámozzuk és apróra vágjuk. Ezután a répát és a borsót hozzáadjuk a rizshez, ízlés szerint ételízesítőt adunk hozzá és készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.