Előkészítés: A rizst megmossuk, és sós vízben 20 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. Az ananászt hosszában kettévágjuk, a húst kivágjuk úgy, hogy a héj egyben maradjon. Az ananász középső részét kivágjuk, a húsát kis darabokra aprítjuk. A paprikát - ha szeretjük egy kis erős paprikát is - megmossuk, kimagozzuk, húsát felkockázzuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, összevágjuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat egy wokban, és megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a rákot, a paprikát, a mazsolát és a rizst, majd kb. 3 percig pirítjuk. Ráöntjük a húslevest, belekeverjük az ananászt, átforrósítjuk, és sóval, borssal fűszerezzük. A rizskeveréket az ananászhéjakba töltjük. A töltött ananászt a sütőbe tesszük, és 10-15 perc alatt átforrósítjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 753 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.