Elkészítés: A húst fűszerezem sóval, borssal, pirospaprikával, beteszem egy edénybe, rányomom a fokhagymát, mellérakom a négybevágott hagymát és paradicsomot, locsolok rá olívaolajat, és a hűtőben pácolom 1 éjszakát.
A bepácolt húst a hagymával és paradicsommal együtt serpenyőben, lefedve sütni kezdem. Közben felszeletelem a hagymát és a gombát, kevés olajon megdinsztelem. A kuszkuszt tálba teszem, sózom, szórok rá curryt, öntök rá forró vizet, lefedem, és hagyom, hogy a szemek magukba szívják a folyadékot és megduzzadjanak.
A sült húst a hagymával és a paradicsommal tálalom, teszek mellé hagymás gombát és kuszkuszt. Az egészet megszórom borssal, a kuszkuszra pedig szórok még egy kis curryt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.