Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a húst, és kevergetve megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, majd belekeverjük a zsemlemorzsát.
Ha kissé kihűlt, beletöltjük a paprikákba, és kivajazott tűzálló tálba egymás mellé fektetjük.
A tejfölt összekeverjük a tojássárgájával, sóval és pirospaprikával, és leöntjük vele a paprikákat. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25-30 percig sütjük.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.