Elkészítés: A tészta hozzávalókból linzertésztát készítek, 1 órát hűtőben pihentetem. Kerekre nyújtom, kibélelek vele egy nagy, fodros szélű piteformát úgy, hogy pereme is legyen. Megszurkálom a tésztát, és 180 fokon félig megsütöm.
A meggybefőttet kevés lében felforrósítom, és besűrítem a keményítővel. A túrót alaposan kikeverem a lágy vajjal, a tejföllel, a pudingporral. A tojásokat jól felhabosítom a cukorral, belereszelem 1 citrom héját, majd óvatosan a túrókrémbe forgatom. A félig sült tésztán elterítem előbb a meggyet, majd a túrót. 180 fokon addig sütöm, míg a túró és a tészta pereme is megsül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.