Egy kisebb tepsit kibélelünk sütőpapírral, és az aljára egy sor kekszet rakunk. A zselatint feloldjuk forró vízben.
A joghurtot összekeverjük a porcukorral, majd hozzáöntjük a feloldott zselatint, átkeverjük, és az egészet rásimítjuk a kekszre. Hűtőbe tesszük, amíg megdermed.
A gyümölcsös réteghez a zselatint feloldjuk forró vízben. A joghurtot összekeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a feloldott zselatint. Összekeverjük, és hozzáadjuk a gyümölcsöt.
Rásimítjuk a fehér rétegre, visszatesszük a hűtőbe, amíg megdermed, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.