A piskóta tortához 6 db tojás fehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a 6 db tojás sárgáját és fél csomag sütőport. Habverővel alacsony fokozaton ezeket összedolgozzuk, majd hozzákanalazunk 6 evőkanál nagyi titka süteménylisztet. A piskóta tésztát sütőpapírral bélelt torta formába (28 cm) öntjük, előmelegíett sütőbe tesszük és takarék lángon kb 10-15 perc alatt szép barnára sütjük.
Ameddig a torta sül elkészítjük a mézeskalácsot. 25 dkg margarinhoz hozzáadjunk 10 dkg porcukrot, 1 evőkanál mézet, 1 egész tojást és 1 tojás sárgáját, 1 csomag Dr. Oetker mézeskalácsos sütőport, 1 mokkás kanál kakaóport és 30-35 dkg lisztet. A liszt mennyiség függ attól, hogy mekkorák voltak a felhasznált tojások. A lényeg, hogy linzer tészta szerű tésztát kapjunk. A tésztát kinyújtjuk és kiszaggatjuk a szükséges formákat (nyuszi, kosár, tojás)és megsütjük azokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.