A tojásokat ketté választjuk. Sárgájukat az olajjal vagy szobahőmérsékletű margarinnal a kétféle cukorral habosra keverjük. Aprólyukú reszelőn belereszeljük a héjnélküli nyers sütőtököt és a narancshéjat. A lisztet összevegyítjük a sütőporral és a folyékony hozzávalókhoz adva összekeverjük, majd tejjel hígítjuk. A massza sűrűn folyó legyen, melyet a keményhabbá vert tojás fehérjével lazítunk, majd megszórjuk az aprított tökmaggal.
Papírkosárral béleljük a muffinformákat, majd megtöltjük a tésztával.
Előmelegített 180 fokos, később 150-160 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
Rácsra tesszük a formából kivett tésztákat és kíhűtjük.
A habhoz a hideg tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, reszelt narancshéjjal ízesítjük. A muffinok tetejét levágjuk és habtejszínt nyomunk rá, tetejüket visszarakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.