Előkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, és héjában sós vízben megfőzzük. Kissé hűlni hagyjuk, meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, összevágjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforralunk 2,5 dl vizet az ételízesítővel. Az olajat simára keverjük az ecettel, a hagymával, sóval, borssal és a forró vízzel. A burgonyára öntjük, elkeverjük, és hagyjuk beszívódni. Tálalás előtt a szalonnát ropogósra pirítjuk, a pörcöt a snidlinggel együtt a salátára szórjuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 365 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.