Előkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, és héjában sós vízben megfőzzük. Kissé hűlni hagyjuk, meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, összevágjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforralunk 2,5 dl vizet az ételízesítővel. Az olajat simára keverjük az ecettel, a hagymával, sóval, borssal és a forró vízzel. A burgonyára öntjük, elkeverjük, és hagyjuk beszívódni. Tálalás előtt a szalonnát ropogósra pirítjuk, a pörcöt a snidlinggel együtt a salátára szórjuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 365 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.