Elkészítés: Először habosra keverem a cukrot, a vaníliás cukrot, a margarint és a tojásokat. Majd hozzáadom a tejet, a lisztet és a sütöport. Az egészet jól összedolgozom. 1 órára hidegre teszem.
Két részre veszem, és mindkettőt szépen kinyújtom. A vastagabbat kivajazott tepsibe teszem, majd uborkaszeletelővel ráreszelem az almákat. Lényeges, hogy hajszálvékony kis almaszeletek potyogjanak a lapra. Az almát megszórom fahéjas cukorral. Ha ez megvan, ráteszem a másik tésztalapot.
200 fokon kb. 30 perc alatt megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.