Elkészítés: A lisztet, 2 egész tojást, a 28 dkg vajat, 20 dkg cukrot, a vaníliás cukrot, és a csipetnyi sót összedolgozzuk. 45 percig pihentetjük, majd ismét átgyúrjuk, és úgy 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Egy tortaformát benedvesítünk, beletesszük a tésztát, és halvány sárgára sütjük. Krém: 8 tojás sárgáját 25 dkg vajjal, kevés porcukorral, vaníliás cukorral kikeverünk. A tojások fehérjét 10 dkg kristálycukorral kemény habbá verjük. A túróhoz adjuk a tojások sárgás keverékét, majd lazítjuk a fehérjékkel. A megsütött tésztára kenjük, és pár perc alatt átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.