Elkészítés: A spagettit lobogó, sós vízben megfőzzük. A szalonnaszeleteket 2 centiméteres csíkokra vágjuk, és a margarinon pörcösre pirítjuk, aztán szűrőkanállal tányérra szedjük. A szintén csíkokra vágott paprikát a zsiradékon megpirítjuk majd a KNORR Carbonara Rafinériát 2,5 dl hideg tejjel elkeverjük és a paprikára öntve folyamatos keverés mellett felforraljuk, majd enyhe tűzön 3 percig főzzük. Ekkor belefacsarjuk a citromot, elkeverjük, hozzáadjuk a szalonnapörcöket, és a mártást a spagettire halmozzuk. Apróra vágott petrezselyemmel és a félbevágott gyöngyhagymával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.