Elkészítése: A lehártyázott szarvascombot téglalap alakura formázzuk.Közepét kivágjuk, hogy helye legyen a tölteléknek. A kivágott húsdarabkákat ledaráljuk a füstölt császár szalonnával. Hozzáadjuk az apróra vágott keménytojást. A tölteléket sózzuk, borsozzuk, õrölt szerecsendióval fûszerezzük. Hozzáadjuk a nyers tojásokat, jól elkeverjük. Megtöltjük a húst, a nyílást összetûzzük vagy varrjuk, nehogy a töltelék kifolyjon. A húst sütõedénybe tesszük, kívülrõl bedörzsöljük a só és szerecsendió keverékével. Mellétesszük a vajdarabokat és leöntjük a borral.Fóliával lefedve pároljuk.Mikor megpuhult, levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. A húst kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt szaftban megpirítjuk a lisztet és mártássá forraljuk. Ha szükséges, borral higítjuk. Ízlés szerint mustárral és szerecsendióval fûszerezzük. Pihentetés után a húst felszeleteljük, a mártással leöntve, burgonya krokettal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.