Elkészítés: A lapockából, hagymából, fűszerekből bő, szaftos pörköltet készítek, a vége felé belekarikázom a kolbászt. Közben a savanyúkáposztát - ha nagyon savanyú, icipicit leöblítem (csak picit!!!), majd - egy fazékban babérlevéllel és ízlés szerint egy fél cső piros, csípős paprikával puhára párolom. Amikor elkészültek, egy jénai tálba vagy mélyebb tepsibe rétegesen beleteszem őket - először egy sor káposztát, rá egy sor pörköltet. A tetejére egy nagy doboz tejfölt öntök, s betolom a sütőbe. Kb. 30-40 perc alatt összesütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.