Elkészítés: A lapockából, hagymából, fűszerekből bő, szaftos pörköltet készítek, a vége felé belekarikázom a kolbászt. Közben a savanyúkáposztát - ha nagyon savanyú, icipicit leöblítem (csak picit!!!), majd - egy fazékban babérlevéllel és ízlés szerint egy fél cső piros, csípős paprikával puhára párolom. Amikor elkészültek, egy jénai tálba vagy mélyebb tepsibe rétegesen beleteszem őket - először egy sor káposztát, rá egy sor pörköltet. A tetejére egy nagy doboz tejfölt öntök, s betolom a sütőbe. Kb. 30-40 perc alatt összesütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.