Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, majd hűtőbe tesszük pár órára. Én előtte való este készítem el mindig, de jó úgy is, ha pár órát várakozik a hűtőben felhasználásig.
A csirkemellet felkockázzuk. Az olajon a vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a pirospaprikát, pici vízzel felengedjük, sózzuk, borsozzuk, paprikával és paradicsommal ízesítjük. Megfőzzük, mint a pörköltet.
A sárgarépát feldaraboljuk. A borsót és répát sós vízben megfőzzük.
A tésztát kisodorjuk. A pörköltről a levet leöntjük, hozzákeverjük a tejfölt és 1 evőkanál lisztet. Ezt a tölteléket rákanalazzuk a kisodort tésztára úgy, hogy a két hosszanti felén 1-2 cm-t üresen hagyunk. A tölteléken elosztjuk a párolt zöldségeket.
Az egyik felét befelé hajtjuk a töltelékkel együtt a közepéig, utána a másik hosszanti felét is. Felvert tojással lekenjük. Kikent tepsibe fektetjük, és 180 fokon megsütjük.
Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.