Előkészítés: A mártáshoz a hagymákat megtisztítjuk, felaprítjuk. A vajat felforrósítjuk, és a hagymát megpároljuk benne. Megszórjuk a liszttel, átpirítjuk, majd felöntjük a levessel és a tejszínnel, 3-4 percig főzzük. Belekeverjük a mustárt, sóval, borssal és csipet cukorral ízesítjük.
A körethez a kelbimbót megtisztítjuk, félbevágjuk, sósvízben pár perc alatt előfőzzük, közben a tésztát is kifőzzük. A vajat felforrósítjuk, a kelbimbót a hagymával megpároljuk benne, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a sáfrányt, összeforraljuk. A leszűrt metélttel összeforgatjuk.
A halat megmossuk, leszárítjuk, majd 4 szeletre vágjuk, szezámmagba mártjuk a nem bőrös felét. Az olajat nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, és a lazacszeletek mindkét oldalát kb. 4-4 percig sütjük benne, először a bőrös felét, majd a szezámmagosat.
Tányérra szedjük a kelbimbós tésztát, mellétesszük a halat, és a mustármártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.