Elkészítése: Az élesztőt a tejben megkelesztjük, a margarint elmorzsoljuk a liszttel. A tojásból kicsit meghagyunk a kenéshez és a szemmagból is félreteszünk egy keveset. A hozzávalókból gyenge rétestészta keménységű tésztát készítünk.
20 percet pihentetjük, majd három részre hajtjuk és ezt még kétszer ismételjük 20-20 perces pihentetés után. Pogácsaszaggató magasságura nyújtjuk, a tetejét berácsozzuk, a maradék tojással megkenjük és megszórjuk a maggal. A sütőt 150 fokra melegítjük, és kb. 25-30 perc alatt készre sütjük. Nem szabad hideg sütőbe tenni és sokáig sütni, mert kiszárad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.