Elkészítés: A töltelékhez a fűszereket kikeverjük a paradicsompürével és a ketchuppal, worcester szósszal ízesítjük.
A tésztához 13 dkg lisztet félreteszünk. A többi lisztet a tejporral elkeverjük, a keverék közepébe mélyedést nyomunk, ide öntjük a 2 dl langyos tejben felfuttatott élesztőt. A tojást beleütjük, rugalmas tésztát gyúrunk. Egy másik edényben a cukrot, a sót és a zsírt összekeverjük, majd a félretett lisztet beleöntük, összedolgozzuk. A két tésztát alaposan összegyúrjuk, cipóvá formázzuk, és letakarva kb. 45 percig kelesztjük.
A tésztát kinyújtjuk téglalappá, megkenjük a krémmel, rászórjuk a kukoricát, a sonkát és a sajtot, feltekerjük. Szeleteljük, a kis csigákat sütőpapíros tepsibe helyezzük. A tojást felverjük, megkenjük vele, szezámmaggal megszórjuk, közepes hőmérsékleten sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.