Elkészítés: A darált húst tálba teszem, sózom, hozzáadom a frissen őrölt feketeborsot, majd a sajt felét. A petrezselymet finomra vágom, a húshoz adom, végül az 1 db tojást is. Alaposan összedolgozom, majd néhány percig állni hagyom.
Ezután apró gombócokat formázok a húsmasszából, és olívaolajon ropogósra sütöm, majd kiszedem egy tálba.
Az olajon az aprított fokhagymát lepirítom, majd jöhet rá a kockákra vágott paradicsom vagy a konzerv paradicsom, fűszerezem sóval, borssal, a bazsalikommal és a kakukkfűvel. Felöntöm 2 dl zöldségalaplével. 5 percig főzöm, majd a gombócokat is hozzáadom, és még 5 percig kevergetve készre főzöm.
Sós, lobogó forró vízben al dente megfőzöm a spagettit, leszűröm.
A kifőtt tésztával tálalom a paradicsomos húsgombócokat. Tetejét megszórom a maradék parmezánnal, és bazsalikommal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.