Elkészítés: A mandulát vagy a fenyőmagot apróra daráljuk, a paradicsomokat pár pillanatra forrásban lévő vízbe mártjuk, kicsit meg is szurkálhatjuk őket előtte, hogy könnyebben lejöjjön a héjuk.
A paradicsomforrázó vízben feltesszük a tésztát főni (ne felejtsük el sót is adni a vízhez).
A forrázott paradicsomok összeugrott héját lehámozzuk, a kopasz paradicsomokat nagyobb darabokra vágjuk. A darált mandulát vagy fenyőmagot a többi hozzávalóval együtt (kivéve parmezán) botmixerrel összeturmixoljuk, a végén belekeverjük ízlés szerinti mennyiségben a parmezánt is.
Pont mire kifő a tészta, el is készül a pestónk! Vigyázat, a vacsora elfogyasztása után garantáltan átható fokhagyma illatunk lesz!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.