Elkészítés: A karajszeleteket enyhén kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
Olajban megdinszteljük a felaprított hagymát, beletesszük a felkockázott csirkemájat, pirítjuk, sóval, borssal ízesítjük.
Minden hússzeletre halmot rakunk a töltelékből, és felgöngyöljük. A szalonnával körbetekerjük. Olajozott tepsibe helyezzük, egy kevés vizet öntünk alá, és forró sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Közben elkészítjük a szószt, amihez az apróra vágott gombát és hagymát olajban megpirítjuk. Sóval, borssal, paprikával fűszerezzük. Kevés vízzel felöntjük, majd liszttel, tejföllel besűrítjük.
Köretként karikára vágott vöröshagymát
bepanírozunk, forró olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.