Elkészítés: A mellfiléket hosszában kettévágjuk, majd keresztirányban 2 cm-es kockákra szeleteljük. Grill fűszerkeverékkel, sóval, borssal megszórjuk, olajjal meglocsoljuk, jól összekeverjük, majd 2-3 órát (vagy egy egész éjszakát) állni hagyjuk.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, felkockázzuk. A bepácolt csirkét kivesszük a pácból, a visszamaradt lében megforgatjuk a zöldségeket, majd váltakoza hurkapálcákra vagy nyársakra húzzuk az alapanyagokat, a végére mindig hagyma kerüljön.
Ideális esetben grillen, esetleg serpenyőben vagy sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.