Elkészítés: A 30 dkg lencsét előző este beáztatom. Másnap leszűröm, és annyi sós, babérleveles vízben teszem fel főni, amennyi éppen ellepi. Amikor megpuhult, leszűröm. Vígyázzunk, ne főzzük túl!
Közben elkészítem a salátalét, ami víz-citromlé-cukor-só-bors-olaj keveréke.
A vegyes zöldséget és a vöröslencsét forrásban lévő vízben 1-2 percig puhítom, majd leszűröm.
Ezt követően az összes alapanyagot beleteszem a salátalébe, jól összekeverem, tetejére szórom a lilahagyma karikákat. Kicsit pihentetem, hogy összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.