Elkészítés: A májat megtisztítjuk, megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük. Az olajat felforrósítjuk, a májat gyakran forgatva, közepes tűzön kb. 5 percig pirítjuk benne. A végén kivesszük a májat az olajból, és megborsozzuk. Sózni csak közvetlenül fogyasztás előtt szabad, különben megkeményedik! A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk, a pórét felkarikázzuk. A visszamaradt olajba rakjuk őket, sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük. Kevergetve 3-4 percig pároljuk-pirítjuk.
A vízből, a tejből és a burgonyapüré porból elkészítjük a burgonyapürét, 1 percig állni hagyjuk, még egyszer átkeverjük, és szerecsendióval ízesítjük. A májat a párolt zöldségekkel és a burgonyapürével körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.