Elkészítés: A májat megtisztítjuk, megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük. Az olajat felforrósítjuk, a májat gyakran forgatva, közepes tűzön kb. 5 percig pirítjuk benne. A végén kivesszük a májat az olajból, és megborsozzuk. Sózni csak közvetlenül fogyasztás előtt szabad, különben megkeményedik! A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk, a pórét felkarikázzuk. A visszamaradt olajba rakjuk őket, sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük. Kevergetve 3-4 percig pároljuk-pirítjuk.
A vízből, a tejből és a burgonyapüré porból elkészítjük a burgonyapürét, 1 percig állni hagyjuk, még egyszer átkeverjük, és szerecsendióval ízesítjük. A májat a párolt zöldségekkel és a burgonyapürével körítve tálaljuk.
2024.09.21.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.