Elkészítés: A virslit vágjuk félbe úgy, hogy az egyik felén kb 1 cm-en egyben maradjon, majd egy óvatos mozdulattal fordítsuk ki. A két végét illesszük össze, majd szúrjuk át egy fogpiszkálóval.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal. Helyezzük rá a megformázott virsliket, majd mindegyikbe üssünk bele 1 tojást. Ízlés szerint sózzuk, és a virslit kenjük meg olívaolajjal.
Helyezzük be közepes hőmérsékletű sütőbe, majd süssük készre (a sütési idő attól függ, hogy lágyan vagy keményebben szeretjük a tojást).
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteménnyel, és egy pohár teával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.