Elkészítés: A kekszet ledaráljuk, a margarinnal és a tejjel jól összedolgozzuk, majd a tepsi aljába nyomkodjuk egyenletesen. Hűtőbe tesszük dermedni.
A krémhez a joghurtot, a porcukrot és a narancsok levét habosra kikeverjük. A zselatint kevés langyos vízben feloldjuk, majd hozzákeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és a joghurtos krémmel összekeverjük. Hűtőbe tesszük dermedni.
Amikor megfelelő, jó állaga van a hűtéstől a krémnek, hozzákeverjük a reszelt csokoládét is. A kekszes alapra kenjük, villával cifrázzuk, és reszelt csokival megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.