Elkészítés: A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A búzadarát a cukrokkal, a tojássárgákkal és kevés tejjel simára keverjük, majd hozzátesszük a többi tejet is, felfőzzük, végül hozzákeverjük a tojásfehérjehabot is. A tűzről levesszük.
Még melegen belekeverjük a vajat és az 5 dkg reszelt csokoládét.
Összeállítás: a tepsibe lerakjuk a tejben megforgatott cukrozott babapiskótát, a krém felét elsimítjuk rajta, kirakjuk egy sor csokis keksszel, befedjük a maradék krémmel, végül kirakjuk babapiskótával.
A keményre vert tejszínt a tetejére tesszük, reszelt csokival megszórjuk, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.