A bulgurt átmossuk, majd összekeverjük a sóval. Ráöntünk 1 dl forró vizet, és tíz percig állni hagyjuk, amíg magába szívja az összes vizet.
Amíg a bulgur áll, felaprítjuk az összes zöldséget, és a petrezselymet is egészen apróra vágjuk.
A megpuhult bulgurt összekeverjük az összes felaprított zöldséggel, végül egy csipet római köménnyel, szegfűborssal ízesítjük, meglocsoljuk citromlével, összeforgatjuk, majd az olívaolajat is ráöntjük, és azzal is összekeverjük. Egy órára a hűtőbe tesszük hogy az ízek összeérjenek, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.