Előkészítünk egy átlátszó üvegtálat, hogy a színek jól láthatóak legyenek végül! A karfiolt egy aprítóban jól ledaráljuk, aztán beleborítjuk a tába. A petrezselymet, a mentát és az újhagymát apróra vágjuk, és rászórjuk a karfiolra.
Ezután az uborkát és a paradicsomot kis kockákra vágjuk és külön rétegekben a tálba szórjuk. A lilahagymát szintén apróra vágom és szépen a tál tetejére szóróm.
Lereszejük a citromot, a héját az olíva olajjal és kb. fél mokkáskanál sóval elkeverem, ráöntöm a zöldségekre, és a citrom levét is rányomjuk. Az egészet jól összeforgatjuk.
Amennyiben a zöldségek hidegek voltak, azonnal lehet tálalni, amúgy érdemes lehűteni. Aki szereti, utólag borsozhatja, vagy egy csipet köménnyel tovább ízesítheti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.