A csirkeaprólékot hideg vízben feltesszük főni, forrás után leszedjük a habját, majd beletesszük a zöldségeket úgy, mint a húslevesbe.
Amikor a csirkeaprólék megfőtt, hozzátesszük a zöldbabot és egy csipet kaprot.
Miután a zöldbab megfőtt, világos rántást készítünk, lehúzzuk a tűzről, egy pici sót teszünk a rántásba (ez azért jó, mert a forró rántásba tett fűszerpaprika nem ég oda), hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felengedjük tejjel, és a leveshez keverjük. Jól kiforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.