A nyakat bárddal kisebb darabokra vágjuk, a zúzát apróbb kockákra, majd megmossuk. A vöröshagymát és a zöldségeket kockára vágjuk, kivéve a friss karalábét, azt egy kicsit később adjuk a levesanyaghoz.
A kacsazsíron megpároljuk a hagymával együtt a zöldségeket, felengedjük vízzel, beletesszük a nyakat és a zúzát, és hozzáadjuk az ételízesítőt. A felkockázott karalábét akkor tesszük a levesbe, amikor a nyak és zúza már majdnem puha.
A tejfölbe belekeverjük a lisztet, jól elkeverjük egy csipet sóval, és a levesből egy merőkanálnyit hozzáadunk, kikeverjük, az egészet a levesbe szűrjük, majd jól kiforraljuk.
Tálaláskor a friss petrezselymet megmossuk, apró kockákra vágjuk, és a leves tetejére szórjuk. Citromkarikákkal ízesítjük, amit külön tányérra teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.