A megmosott és megtisztított csirkét feldaraboljuk. A zöldségeket megtisztítjuk és felkarikázzuk.
A kacsazsírt megolvasztjuk, és beletesszük csirkét. Lefedve, mérsékelt tűzön nagyjából 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a sárgarépa- és fehérrépa karikákat és a kockára vágott zellert és karalábét. Folyamatosan kevergetve legalább 10 percig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, lepirítjuk és felöntjük vízzel.
Beletesszük a paradicsomot, a paprikát, a vöröshagymát és az összekötözött lestyánt. Fedő nélkül, felforraljuk, majd alacsony lángon kb. 30 percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldborsót, a tésztát és a csirke máját, és fedő alatt további 15 percig főzzük. Megszórjuk az aprított petrezselyemmel, kiforraljuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.