A vaj felét felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a hagymát. A rizst és a zúzott fokhagymát hozzáforgatjuk, majd néhány percig együtt pirítjuk. Hozzáöntjük a bort, majd kevergetve addig főzzük, míg a folyadék el nem párolog.
Kis adagokban hozzáöntjük az alaplevet, közben folyamatosan kevergetjük a rizottót. Ha a rizs már majdnem puha, a többihez forgatjuk a falatnyi darabokra tépkedett csirkehúst és a zöldborsót.
Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk és a megmaradt vajat hozzáforgatjuk, majd a rizottót tányérokba osztjuk, és reszelt parmezánnal vagy parmezánforgácsokkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.