Felforrósítjuk a vaj felét, és üvegesre sütjük rajta a hagymát. Hozzáforgatjuk a rizst és a zúzott fokhagymát, majd együtt pirítjuk néhány percig. Hozzánöntjük a bort, majd kevergetve addig főzzük, míg a folyadék el nem párolog.
Kis adagokban hozzáöntjük az alaplevet, közben folyamatosan kevergetjük a rizottót. Ha már a rizs majdnem puha, a többihez forgatjuk a falatnyi darabokra tépkedett csirkehúst és a zöldborsót.
A többihez keverjük a finomra vágott tárkonyt, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. Hozzáforgatjuk a megmaradt vajat, majd tányérokba osztjuk a rizottót, és reszelt parmezánnal vagy parmezánforgácsokkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.