Elkészítés: A tápiókagyöngyöt felöntöttem a tejjel, és lassú tűzön forralni kezdtem, gyakran megkavargatva. Amikor a tápiókagyöngyök kezdtek megpuhulni és áttetszővé válni, akkor hozzáadtam a cukrot, a vanília-aromát, és befejeztem a főzést. Ha a tejet hamar elfövi, de még nincs megpuhulva, öntsetek bátran még rá tejet, a puding olyan picit tejben tocsogós kéne legyen, hűlés közben úgyis felissza a levét.
A szilvát magtalanítottam és feltettem főni a cukorral, a fahéjjal, 4 kanál vízzel. 5 perc alatt megvolt, ráöntöttem a kihűlt tápiókapudingra.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.