Elkészítés: A tápiókagyöngyöt felöntöttem a tejjel, és lassú tűzön forralni kezdtem, gyakran megkavargatva. Amikor a tápiókagyöngyök kezdtek megpuhulni és áttetszővé válni, akkor hozzáadtam a cukrot, a vanília-aromát, és befejeztem a főzést. Ha a tejet hamar elfövi, de még nincs megpuhulva, öntsetek bátran még rá tejet, a puding olyan picit tejben tocsogós kéne legyen, hűlés közben úgyis felissza a levét.
A szilvát magtalanítottam és feltettem főni a cukorral, a fahéjjal, 4 kanál vízzel. 5 perc alatt megvolt, ráöntöttem a kihűlt tápiókapudingra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.