Elkészítés: Egy lábasba némi olajon megpirítjuk a paprikát, majd kiöntjük egy tányérba. Felvágjuk apróra a hagymát, üvegesre pároljuk a cikk paprikával együtt. Hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát, a fűszereket, majd a tarhonyát, a kockákra vágott krumplit és a zöldbabot. Felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Fedő alatt csaknem készre főzzük, közben ha kell - szinte biztosan kell majd - pótoljuk a vizet. Hozzáadjuk a karikára vágott virslit, és néhány perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.