A tárkonyos csirkeragu leveshez a megtisztított és felkockázott hagymát egy lábasban az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet és fehéredésig pirítjuk.
Ezt követően belekeverjük a megtisztított, felkarikázott fehérrépát és sárgarépát, illetve a megtisztított, felszeletelt gombát, majd sóval, borssal és tárkonnyal fűszerezzük.
Felöntjük az alaplével, végül pedig hozzáadjuk a citrom levét is.
Lefedett lábasban kb. 30 percig főzzük, majd ha megpuhultak a zöldségek és a hús is, hozzáadjuk a tejszínt.
Összeforaljuk a levest még egyszer, és ízlés szerint citromkarikával tálaljuk.
NÉZD MEG HOGYAN KÉSZÍTI SZEKERES ADRIEN A TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVEST:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.