Elkészítés: A húst és a szalonnát apró kockákra vágjuk, a szalonna zsírját kisütjük, a pörcöt kivesszük. A finomra vágott hagymát rádobjuk, üvegesre dinszteljük, és elkeverjük benne a pirospaprikát. Hozzáadjuk a vadhúst, erős tűzön megpirítjuk, majd lassú tűzön megsózva, lefedve pároljuk.
Amikor levet eresztett, hozzáadjuk a fokhagymát, a fűszereket, és tovább pároljuk. Ha szükséges, kevés vízzel pótoljuk az elfőtt levet.
Ha a hús megpuhult, beletesszük a karikára szelt sárgarépát, zöldséget, zöldpaprikát, paradicsomot, gombát. Ha ez mind megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, amennyi jól ellepi.
Szükség szerint utána sózunk, s mielőtt teljesen kész, beletesszük a tárkonyt és finomra vágott zöldpaprikát szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.