Elkészítés: A spárga fás végeit levágom, megmosom. A konyhakész sertéskaraj szeleteket nagyon vékonyra klopfolom, sózom, borsozom. Két szelet karajt egymás mellé helyezek úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást. Összeklopfolom a széleit, hogy egyben maradjanak. A reszelt sajtot összekeverem egy kis vajjal, és a hússzeletek közepére hosszúkásan halmozom, belefektetek 5-6 db spárgát, feltekerem a kolozsvári szalonnával, megtûzöm fogpiszkálóval, és kivajazott tûzálló tálba fektetem. 200 fokra elõmelegített sütõben alufólia alatt 20 percig sütöm, majd eltávolítom a fóliát, és 240 fokon (ha van, légkeveréses sütõben) addig sütöm, amíg a szalonna szép piros lesz. Petrezselymes újburgonyával és tejfeles uborkasalátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.