Elkészítés: Folyó vízben, szűrőben alaposan átmossuk a lencsét. Mély lábosba, forrásban levő vízbe tesszük (a vízbe NEM teszünk sót!). Megvárjuk, amíg egyszer felforr, leszedjük a habját, majd a vizet leöntjük róla, és friss vizet töltünk a lencsére. Beletesszük a sárgarépát, a fokhagymát, a zellert, a zellerszárat, a paradicsomot, a babérlevelet, 2-3 kanál olívaolajat, és kb. 40 percig főzzük. Ezután hozzáadjuk a pórét, a hagymát, a spenótót (vagy medvehagymát), a paprikát, (a rizset) és még kb 20 percig főzzük, vagy amíg a lencse megpuhul. A főzés vége fele sózzuk, borsozzuk és beleszórjuk az apróra szeletelt petrezselyemzöldet. Tálaláskor balzsamecetet adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.