Elkészítés: A medvehagymát megmossuk, megszárítjuk és felmetéljük (a szárával együtt) kb. 1 cm vastagságú csíkokra. A tojások sárgáját felverjük a tejjel, majd lassan hozzáadjuk a lisztet, beleszórjuk a szeletelt medvehagymát, megsózzuk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a sárgájából készült keverékhez adjuk.
Teflon serpenyőben vajat hevítünk, és keverés nélkül átsütjük a palacsintánál vastagabb omletteket.
Az omletteknek eredetileg csak az egyik oldalát sütik meg, de én ezt nem követem, így megfordítom. Aki a hígabb rántottát, illetve lágyabb omlettet szereti, úgy ne fordítsa meg, csak hajtsa félbe az omlettet.
Aki kedveli, a kész és még forró omlett tetejére reszelhet sajtot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.