Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát aprítom, a répákat, a póréhagymát és a paprikákat felkarikázom, a karalábét, a krumplit és a zellert kockára vágom, a paradicsomot nyolcadolom. A medvehagymát és a petrezselymet felvágom, a kolbászt karikára vágom.
Egy fazékban az olajon a hagymákat megdinsztelem, ráteszem a zöldségeket, együtt dinsztelem, szórok rá lisztet, feleresztem vízzel, hozzáadom a paprikát és a paradicsomot, belemorzsolom a leveskockát, fűszerezem.
Amikor már puhára főttek a zöldségek, beleteszem a kolbászt, a medvehagymát, a karalábéleveleket és a petrezselymet.
Forrón tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.