Elkészítés: A káposztát szokásos módon sós vízben megabálom, leveleire szedem. A darált húshoz hozzáadom a megmosott rizst, az apró kockára vágott hagymát, fűszerezem sóval, pirospaprikával, ételízesítővel, és jól összedolgozom. A káposztaleveleket megtöltöm ezzel a keverékkel. A fazék aljára teszem a fel nem használt leveleket felcsíkozva, erre rakok egy sor töltött káposztát, majd rákarikázom a paradicsom és a paprika felét, a kaporlevél felét rátépkedem, majd még egy sor töltött káposzta következik, a tetejére rakom a maradék paprikát, paradicsomot és kaprot. Felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje, teszek a vízbe sót, és kis lángon addig főzöm, amíg minden megfő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.