Elkészítés: Olajon az apróra vágott vöröshagymát és zöldpaprikát üvegesre sütjük, hozzáadjuk a kicsontozott, lebőrözött, apróra vágott csirkedarabokat. Átpirítjuk, meghintjük 1 evőkanál liszttel, pirospaprikával, sóval, borssal. Kevés vizet adunk hozzá, beletesszük a zöldségeket és pároljuk.
Amikor a levesalap félig puha, a zöldborsót akkor tesszük hozzá. Kb. 2 liter húsleves alappal felöntjük, puhára
főzzük. Ízesíthetjük még egy kevés cukorral.
Amikor elkészült, lisztből, sóból, tojásból galuskatésztát keverünk, és apró galuskákat szaggatunk a levesbe, a tetejét pedig meghintjük petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.