Elkészítés: A csirkemellet felszeletem, kiklopfolom, kissé megsózom, majd egy seprenyőben mindkét oldalán megsütöm, fehéredésig. A sült húsokat félreteszem.
Egy közepes lábasban a vöröshagymát apróra vágva kis olajon megdinsztelem, hozzárakom a zúzott fokhagymát, rá a pirospaprikát, felengedem vízzel. Belerakom a kockára vágott répát, a borsót, ízesítem kb. 1 teáskanál ételízesítővel, 1 mokkáskanál borssal, ízlés szerint sóval. A húst ebbe beleteszem, és ebben párolom, amíg megpuhul. Nagyjából a lének el kell lepnie a húst.
Ha a hús már puha, ismét kiszedem egy tálba, a szafthoz a tejfölből és kb. 1 evőkanál lisztből habarást készítek, és besűrítem vele. Bő szaftnak kell maradnia, de ne legyen nagyon híg. A végén a húst visszarakom a szaftba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.