Elkészítés: A lisztből és a vajból 1 tojássárgájával, csipetnyi sóval és annyi hideg vízzel, amennyit felvesz tésztát gyúrunk, majd fél órára fóliába csavarva hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a tojást a tejszínnel felverjük, belemorzsoljuk a kecskesajtot, fűszerezhetjük csipetnyi szerecsendióval és kevés borssal, belekeverjük a felaprított zöldfűszereket és zöldhagymát.
A borsót és a zöldbabot sós vízben előfőzzük, leszűrjük, majd a tejszínes-tojásos keverékhez adjuk a leszűrt és félbevágott mozzarellagolyókkal együtt, összeforgatjuk.
A tésztát pitetálba nyomkodjuk és megszurkáljuk, majd a tölteléket a tésztára öntjük.
190 fokon kb. 30-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.