Először a bundát készítem el:
A krumplit lereszelem, a fokhagymával együtt, hozzáteszem a tojásokat, a lisztet, sózom, borsozom.
A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, majd ráfektetek 1-1 szelet sonkát. A sajtot villával összetöröm, elkeverem a tejföllel, a sonkára kenem, és megszórom a kis kockára vágott paprikákkal. Ezután kettéhajtom a megtöltött hússzeletet, fogpiszkálóval összetűzöm, először lisztbe, majd a krumplis bundába forgatom és bő olajban lassú tűzön mindkét oldalát szép pirosra sütöm. Én fordítás után be is fedtem, kb. 20-25 perc kell neki amíg jól átsül.
Köretnek petrezselymes újkrumplit csináltam hozzá, de lehet sült krumplit, vagy párolt rizst is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.