Elkészítés: A tejbegrízt sűrűre főzzük. Míg hűl, elkészítjük a tésztát.
A tojások sárgáját és a cukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint. Belekeverjük a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát. Ezeket érdemes egy tálban előre összevegyíteni. (Ha túl sűrű, egy kevés tejjel lehet hígítani.) A tojásfehérjét felverjük kemény habnak, és óvatosan a masszába forgatjuk.
Majd az így elkészült tésztához keverjük a tejbegrízt. Ezután nagyon óvatosan masszába forgatjuk a meggyet és az apróra vágott csokit.
Az így elkészült tejbegrízes-meggyes-csokis masszát muffinformákba kanalazzuk, és előmelegített sütőben, 180-190 °C-on 20-25 percig vagy tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.