Elkészítés: A csirkemelleket kifilézem (vagy már filézve veszem), és előző este vagy a sütés előtt 4-5 órával fokhagymás tejbe fektetem.
A zöldségeket megtisztítom és felkarikázom vagy csíkokra vágom, és sós vízben főni hagyom. Közben a húsokat kiveszem a tejből, és lecsöpögtetem, és serpenyőben, vajon megsütöm. Forgatás közben mindkét oldalát megkenem a fűszerkeverékkel.
Ha a hús jól átsült és a zöldség félpuhára főtt, a húsokat tálra rakom, a serpenyőben maradt vajat egy kis vízzel felöntöm (nem kell megijedni, ha a fűszeres vaj kicsit odasült, a víz majd elintézi), és ebben átfuttatom a zöldségeket.
Személyes hozzáfűzés: Saját recept, vágjon neki bárki bátran! Én nem vagyok nagy virtuóz a konyhában, de az első próbálkozás után a házi kritikusom így kommentálta: meglepően jó!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.