Elkészítés: A tészta hozzávalóiból elkészítem a kelttésztát (én kenyérsütőgépben kelesztem, de lehet a klasszikus módon is). Kiolajozott/vajazott magas falú tepsiben eloszlatom a tésztát úgy, hogy a széleknél kicsit a szélére is lapítok. Kicsit itt is hagyom kelni, addig összeállítom a tölteléket. Összekeverem a tejfölt, a túrót, 5 tojássárgát, 3 evőkanál lisztet, 3 evőkanál cukrot és a vaníliás cukrot. A 6 tojásfehérje felvert habját (egy kortynyi citromlével) keményre verem, és belekeverem a 6 evőkanál cukrot is. Mindezt a tésztára öntöm. Közepes tűznél kb. fél, 3/4 óráig sütöm, de érdemes tűpróbával ellenőrizni, hogy a közepe nem folyós-e.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.